top of page

Las Margas

100% Garnacha con DOP Cariñena

Bodem Bodegas ligt in het hart van de Sierra de Algairén (Zaragoza) bakermat en geboorteplaats van de Garnacha-druif.

Het droge klimaat en de ruige bodem van de Sierra de Algairén zijn alles wat de Garnacha-druif nodig heeft: veel zon en precies de juiste hoeveelheid mineralen. Las Margas is de weerspiegeling van dit alles. Fruitige kwaliteit, complexiteit, frisheid en een fluwelen textuur zorgen voor een levendige en gulle wijn.

Las Margas Garnacha tinto

Donkere kersenrode wijn met een heerlijke fruitige en sappige geur. Mooi bosfruit, fraîcheur en mineralen. De wijn wordt zorgvuldig gevinifieerd met als resultaat een wijn met een goede complexiteit van de verschillende fruitsmaken.

Vervaardigd uit 100% Garnacha druiven. Een donkere kersenrode wijn met een heerlijke fruitige en sappige geur. Mooi bosfruit, fraîcheur en mineralen. De lichte kruidigheid maakt deze wijn compleet. De wijn wordt zorgvuldig gevinifieerd in 3 fasen, 25% van de wijn rijpt in Franse eikenhouten vaten gedurende 2 maanden, 25% rijpt in eivormige polyethyleen cuves (micro-oxidatie) en 50% rijpt in roestvrijstalen tanks. Het resultaat is een wijn met een goede complexiteit van verschillende fruitsmaken en zachte tannines. Een ideale begeleider bij gerechten met rundvlees, pasta, lam, wild en gevogelte.

D57D9F3B-4B93-42C8-9B14-B357457C8C35.jpeg
018FED9D-0F9A-4E99-899C-8FDBDBFAE937.jpeg

Las Margas Garnacha Blanca

Spaanse witte Garnacha met in de neus aroma's van citrus, groene appel en mango met kruidige toets zoals tijm en venkel, zelfs wat grassig. Alles samen geeft dit een grote complexiteit. Op de tong een fruitexplosie van groene appel, pompelmoes en citrus....

Spaanse witte Garnacha met in de neus aroma's van citrus, groene appel en mango in combinatie met kruidige toetsen zoals tijm en venkel, zelfs wat grassige tonen. Alles samen geeft dit een grote complexiteit. Op de tong een zachte aanzet met toch een spectaculaire fruitexplosie van groene appel, pompelmoes en citrus. Een mooie gastronomische wijn.

bottom of page