MEJILLONES CON AZAFRÁN


Wat heb je nodig:

2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 uien 3 knoflookteentjes 4 el olijfolie 2 plukjes saffraan + colorante ( wordt ook gebruikt om de paella te kleuren ) 200 ml room zwarte peper en zout verse peterselie

Hoe maak je het:

Spoel de mosselen en maak ze schoon. Verwijder de "baarden" en gooi de beschadigde mosselen weg.

Snijd intussen de ui en knoflook heel fijn. Verhit de olijfolie en bak ze nadien glazig op een niet te hard vuur. Voeg erna de saffraan en de witte wijn toe. Laat tot de helft inkoken en pureer. Giet dan de room erbij, kruid af met peper en zout. Voeg nu de mosselen erbij. Laat ze garen totdat ze open gaan. Serveer in mooie kommetjes met een beetje peterselie erop.19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Traiteur van vrijdag tem zondag

Kaas -& Charcuterieschotels EN Paella kunnen

mogelijks in de week na afspraak

TEL +32.491.73.70.80

info@liefdevoorspanje.com

BTW BE 0588.950.841

Copywrite 2017 LiefdeVoorSpanje

  • Facebook
  • Instagram