top of page
olijfolie.jpg

Hier te koop*

* Indien voorradig uiteraard
B90AE17E-8A30-4D9C-A897-B4D7B6917E22.jpeg

Echte Spaanse olijfolie

Finca Duernas uit Córdoba volgt een proces van telen, oogsten en verwerken van olijven om

jaar na jaar de beste extra vierge olijfolie te produceren die er op de markt is.

788B4693-481A-4CC5-BADB-DDCB85D8051F.jpeg

Duernas Oleum Picual 500 ml - 24,99€

93882BF4-7829-4498-9E34-28F68DB23185.jpeg

Duernas Oleum Arbequina 500 ml - 24,99€

E4612210-0943-4C4E-BE3B-6C341425CC99_1_105_c.jpeg

Duernas Cuisine blik 3L - 74,99€

(2) Premium arbequina olijfolie van vroege oogst

Puur en heerlijk sap van verse arbequina olijven met een geur van gras, citrus, banaan en appel. De bitters en de peper in de afdronk verraden een extra vierge olijfolie van de allerhoogste kwaliteit.

Deze Oleum is een smaakvolle extra vierge olijfolie met veel gewone èn heel verrassende toepassingen in de koude keuken. Al een paar druppels geven een boost aan de smaak van uw gerecht.

 

De olijven voor de Oleum Arbequina worden geoogst in de eerste week van de envero wanneer de kleur van de olijf verandert van groen via geel naar paars. De olijven zijn jong en het gehalte aan polyfenolen en anti-oxidanten is optimaal. Daardoor geeft deze extra-vierge olijfolie een explosie van smaak.

Gecertificeerd biologisch.

(1) Premium picual olijfolie van vroege oogst

Puur en heerlijk sap van verse Picual olijven. Smaak van groen fruit, kruiden, blad, artisjok. Een zachte extra vierge olijfolie met karakter en verfrissende afdronk. Oleum Picual doet wonderen in koude toepassingen en als final touch van uw gerechten. Probeer deze olijfolie over tomaat, rood vlees. krachtige gerechten, stoofpotten.

Finca Duernas kiest ervoor de Picual olijven te oogsten in de eerste week van de envero. Dat is de dag waarop de kleur van de olijf verandert van groen via geel naar paars. De olijf staat dan maximaal bol van anti-oxidanten en polyfenolen.

Vanwege die unieke samenstelling werd Oleum de eerste keuze voor de wielrenners van Team DSM (het vroegere Sunweb team). Deze EVOO zorgt niet alleen voor smaak, maar onder veel meer ook voor sneller herstel na zware inspanningen.

Biologisch gecertificeerd.

(3) Duernas Cuisine 3L

De naam zegt het al, Duernas Cuisine is een geweldige olie voor in de keuken. Deze robuuste extra vierge olijfolie is prima geschikt om in te bakken, braden en frituren. Puur vruchtensap voor in de warme keuken.

Duernas Cuisine is het onbewerkte sap van picual olijven. Het mooie van deze olijfolie is dat hij zeer stabiel is en dus heel geschikt is voor warm gebruik. Je kan hem verhitten tot 180 graden zonder dat het gaat roken of spatten.

Het robuuste karakter van Duernas Cuisine extra vierge olijfolie maakt dat er bij het frituren of aanbraden direct een beschermend laagje olie om het product wordt gemaakt, waardoor je kan frituren zonder dat je vet eten krijgt.

Gecertificeerd biologisch.

bottom of page